Implementeren TheraMon® voor laboratoria

Wanneer u TheraMon® in uw tandtechnisch laboratorium gaat implementeren dient u in het bezit te zijn van de juiste hardware met de minimale eisen tot het windows besturingssysteem. Onderaan deze pagina vindt u de noodzakelijke hard-/software- informatie.

TheraMon® stelt een uitleesapparaat (reader) en software met updates beschikbaar voor een jaarlijkse vergoeding, exclusief eenmalige installatiekosten en bijhorende instructies.

De chips (transponders) kunt u na aansluiting zelf bestellen via het bestelformulier onder 'contact' en op aangeven van de behandelend arts plaatsen en meeleveren bij de gevraagde uitneembare apparatuur.

Een instructiefilm voor het plaatsen van de chip kunt u downloaden van de website. (zie downloads)

 

Hard- en Software

Minimale eisen hard-/sofware voor installatie TheraMon:

Het uitleesapparaat (Reader) wordt gekoppeld aan het werkstation of netwerk via een USB- aansluiting. Verder dient u toegang te hebben tot het internet voor het downloaden van de bijbehorende software en het installeren van beschikbare updates.

ENKELE INSTALLATIE  OP LOKAAL STATION;

  • MICROSOFT WINDOWS;  MINIMAAL PACK 3
  • MICROSOFT .NET  FRAMEWORK  4

 NETWERK INSTALLATIE; DATA OPSLAG OP SERVER;

  • MICROSOFT WINDOWS; MINIMAAL  PACK 3
  • MICROSOFT .NET  FRAMEWORK  4
  • MICROSOFT SQL SERVER VERSIE 2005 OF HOGER/ MICROSOFT SQL SERVER EXPRESS 2005 OF HOGER

 

Er bestaat ook de mogelijkheid om de TheraMon software te integreren in  de reeds bestaande software van uw praktijk. Eerste contacten zijn gelegd met Orthwin, Byte-gear, Exquise en Smile.