Implementeren TheraMon® voor behandelend arts

Wanneer u TheraMon® in de praktijk gaat implementeren dient u in het bezit te zijn van de juiste hardware met de minimale eisen tot het windows besturingssysteem. Onderaan deze pagina vindt u de noodzakelijke hard-/software- informatie.

Uw tandtechnisch laboratorium dient tevens bij Orthosmart aangesloten te zijn om de chip op voorraad te hebben en deze na opdracht te kunnen implementeren en activeren. Er geldt voor TheraMon geen exclusiviteit en in overleg met uw laboratorium kan TheraMon eenvoudig worden toegevoegd aan de mogelijkheden bij uitneembare apparatuur.

Klik hier voor reeds aangesloten laboratoria.

 

Hard- en Software

Minimale eisen hard-/sofware voor installatie TheraMon:

Het uitleesapparaat (Reader) wordt gekoppeld aan het werkstation of netwerk via een USB- aansluiting. Verder dient u toegang te hebben tot het internet voor het downloaden van de bijbehorende software en het installeren van beschikbare updates.

ENKELE INSTALLATIE  OP LOKAAL STATION;

  • MICROSOFT WINDOWS;  MINIMAAL PACK 3
  • MICROSOFT .NET  FRAMEWORK  4

 NETWERK INSTALLATIE; DATA OPSLAG OP SERVER;

  • MICROSOFT WINDOWS; MINIMAAL  PACK 3
  • MICROSOFT .NET  FRAMEWORK  4
  • MICROSOFT SQL SERVER VERSIE 2005 OF HOGER/ MICROSOFT SQL SERVER EXPRESS 2005 OF HOGER

 

Er bestaat ook de mogelijkheid om de TheraMon software te integreren in  de reeds bestaande software van uw praktijk. Eerste contacten zijn gelegd met Orthwin, Byte-gear, Exquise en Smile.